PDA

View Full Version : RemoteControl Problem


bo0ey
04-13-2004, 06:15 AM
When I open the Remote Control and log onto the server,
it says Players: # and the playerlist works and all the other
stuff works and I can type and use commands, but it does
not show any text in the chat area. At all! It's completely
blank. I posted it here because I didn't think it was a bug.

I am using Windows XP Pro (Not the NT version)
Lots o ram, Lots o Megahertz x.x
yatta yatta yatta, And I tryed running in compatibility
modes but it never fixed the problem. The RC worked
before I redid windows, and yes I did get the update. :(

I attached a picture of what it looks like.

-Ramirez-
04-13-2004, 06:17 AM
Make sure the logging directory actually exists.

bo0ey
04-13-2004, 06:33 AM
Originally posted by -Ramirez-
Make sure the logging directory actually exists.
THAT FIXED IT! Thank you very much!
Information like that should be included or something,
because people like I who move and rename folders
could end up reinstalling windows, or (like I planned)
installing a new windows on a different partician...

I say this should me included in a readme or stickied or
something. Or perhaps an RC help file?

Q: Text does not show in my chat box. :(


Thank you once again, you helped me out a lot.
Sorry if I seemed like a crazy person, but I am incredibly mad.
I make little racecars out of my poop. ;)

-Ramirez-
04-13-2004, 07:39 AM
Haha, reinstalling Windows for Graal? Wow... you must have been desperate. Program-specific problems like this definitely don't require a reinstallation most of the time. :P

Anyway... np. It confused me too when I first had it happen. One thing you can't do with Graal is assume something works. You have to try everything, no matter how incredibly stupid it may seem.

syltburk
04-13-2004, 10:14 AM
When i was a newbie i didnt now how to double click on the graal icon so i download graal 100000 times and dad started to wonder... why WHY? does the computer always hang up, shizze..

and then they saw the light 5000000 GRAAL MAPS :D:D:D:D::D

Loriel
04-13-2004, 11:51 AM
"Information like that should be included or something"

But it is. You just posted in the wrong forum. The correct one would have been the tech support forum that features a subforum in which there is a thread with your exact problem.

Lance
04-13-2004, 07:38 PM
Originally posted by Loriel
"Information like that should be included or something"

But it is. You just posted in the wrong forum. The correct one would have been the tech support forum that features a subforum in which there is a thread with your exact problem.

It's amazing what one can find by merely opening their eyes and looking.

But, hey. It's bo0ey. When's he ever done that? :)

bo0ey
04-14-2004, 03:39 AM
Originally posted by Lance


It's amazing what one can find by merely opening their eyes and looking.

But, hey. It's bo0ey. When's he ever done that? :)
Months ago when I saw that you were an *******. :\