PDA

View Full Version : Layering Images


jake13jake
09-12-2003, 12:23 AM
how about a layer=# thing for images?

0 would be the default,
drawoverplayer could be 1
drawunderplayer could be -1
and if an images layer# for one image is higher than another image it would be shown as over the other image, and vice versa for if a layer# is lower than another image's layer#

Python523
09-12-2003, 12:27 AM
changeimgvis index,layer

marcoR
09-12-2003, 12:33 AM
I was trying to remember that command for a while, and I was too lazy to look it up! thanks :)

-Ramirez-
09-12-2003, 01:12 AM
Massokre, you didn't even ask me something for once? That's a miracle, maybe I'm finally free! ;)

jake13jake
09-13-2003, 07:24 PM
Originally posted by Python523
changeimgvis index,layer

really? thanx... kat... i've given up on asking you stuff

jake13jake
09-13-2003, 07:32 PM
aww ya shnizz nez! you got me excited over nothing >(