PDA

View Full Version : LAN server?


Solareon
06-14-2001, 03:53 AM
Is there possibly a way to setup a graal server across a LAN so only my LAN can access it? I have another computer behind this one that has to use my proxy but I can't configure graal with my proxy. Also if you do set up graal on a LAN is there a way to setup the directory server (server list for computer n00bs) so that the other computer can use it?

Thanks
~Solareon

06-14-2001, 04:42 AM
Use an older version of graal that comes with a Gserver...

Solareon
06-14-2001, 05:06 AM
but............... when I run it and then try and use Graal it just says that it cannot connect........

Solareon
06-14-2001, 05:09 AM
well the other computer doesn't give an error message but it doesn't laod any levels.................

Bhala
06-14-2001, 09:38 AM
if you have to use the proxy to connect to things inside your lan the it isnt set up right, the fire wall should be between your lan & the net not between you & every other pc on the lan but any way if you set it up like I said there should be no problem but you could try clearing the port that you use for graal but that would let any one on there.....

Solareon
06-14-2001, 01:36 PM
a copy of gserver for win32, I am assuming since my version is 1.3 that my gserver is a bugged version. Thanks.

grim_squeaker_x
06-14-2001, 04:58 PM
Basically if you have the 1.3 GServer you can connect to it with Graal 1.3 logical isn't it?

Solareon
06-14-2001, 05:15 PM
I seem to have version 1.31 or something I don't know???

Solareon
06-20-2001, 11:10 AM
*bump*

Still can't get it to work, someone have a complete version of graal with the gserver?

WeirdmanI9
06-20-2001, 11:13 AM
weellllll i have graal 1.28 with the graal and gserver and RC