PDA

View Full Version : Airship Ports and Graal Houseing Complexs


crbgraal
06-06-2001, 10:09 PM
How do you make airship ports? I'm bilding a Graal Houseing Complex for clasic and i want to have an airship port on top.

Tyhm
06-07-2001, 04:08 AM
First you need a working airship/spaceship.
Then you place it landed on the highest point of your structure, with a link to tyhmcidairship3 or whatever it is on the server in question.
Then you edit the airship map and teleporter (or have its administrator edit them) so your port appears as a landing point, with its own icon and warp and flag and sign and stuff.

crbgraal
06-07-2001, 09:48 PM
is it posibel for me to get that done for my place if it is on classic main-server?

Tyhm
06-08-2001, 05:25 AM
If it gets accepted

vergil
06-08-2001, 07:09 AM
*off topic*

when will I find out where in the world my house is going? it was accepted, and I know it probably wont be up for a while, but it would be nice if i didnt have to knock on the door of every house in graal to see where it is..