PDA

View Full Version : Status Bar


Inguz
06-06-2001, 01:52 PM
umm i wanna know how do i make a sttus bar like in Vali or Enigma:confused: :confused:

Tyhm
06-06-2001, 02:16 PM
Use your skill!

vergil
06-06-2001, 02:23 PM
i think the new features text file tells you a bit about the status bar, back in the 1.4 section or something, its a special showimg attribtue (i think but im probably wrong) =\

Tyhm
06-06-2001, 03:00 PM
It's changimgvis index,4;

As in:
showimg 0,statusbar.png,600,40;
changimgpart 0,0,0,(hp/maxhp)*100,32;
changimgvis 0,4;

Inguz
06-10-2001, 12:04 PM
:( :( it's not working

Warcaptain
06-11-2001, 04:50 AM
Oh your really lucky! Tyhm wouldnt even tell me how to do a status bar.
I asked him how to do the hp part and he said "thats the real trick isnt it?"

=)

It isnt really that hard, just try.