PDA

View Full Version : updated Commands.rtf


Dach
10-14-2002, 01:42 AM
Just finished updating for the new version. I still don't have npc-server in it, since I don't know half of it.

I was almost finished updating it when I realized the un-updated version had been written over mine, so there may be a few typos since I was pretty pissed while writing some of it.

konidias
10-14-2002, 04:03 AM
Why did you add setshape? setshape is already listed at the bottom of that section. You also put "setshape" and then "setshape" instead of "setshape2"

I'm sure Stefan will do the commands update himself.

haunter
10-14-2002, 05:07 AM
Originally posted by konidias
Why did you add setshape? setshape is already listed at the bottom of that section. You also put "setshape" and then "setshape" instead of "setshape2"

I'm sure Stefan will do the commands update himself.

Why? He never has before...