PDA

View Full Version : guild pages


SSmutz
03-20-2001, 06:02 AM
why is Bomy Gang in the guild listing? its also not in the guildcp list to sign in

Bhala
03-20-2001, 08:44 AM
Do you mean whay isnt it in the guild listing?

If so, then that is becasue it is a local guild, the guild listing & manager only works for global guilds.

Originally posted by SSmutz
why is Bomy Gang in the guild listing? its also not in the guildcp list to sign in

SSmutz
03-20-2001, 09:59 AM
i know its a local guild but we need to be able to login to it thru the guildCP so we can add members. we have 50+ members and coolNick has been having to ftp to make new tags all the time which is much slower

Bhala
03-20-2001, 12:07 PM
Then make it global

Lycia
03-20-2001, 05:36 PM
Glow-bel.

SSmutz
03-21-2001, 06:14 AM
but theres problems with that!

1. we have over 50 members, it'll take too long to readd them all.
2. the guild creator page wont add up our hours from the Graal2001. i have 140 hrs on graal2001 server and about 100 hrs on Npulse, but it wont add them up like its supposed to

so cant the guild just be transfered to global without remaking the whole thing?

coolnick
03-21-2001, 07:59 AM
what my Co-owner SSmutz is trying to say is my Guild bomy gang isnt in the guildCP list,and if we add it ourselfs we will have to re add all of our 50 members over but here is that bad thing about that I dont have those members listed,what we would like you to do is add Bomy Gang to the Guild list and manager so we could add tags ourselfs,and for you to add our members we have now into that list,what I do is use the FTP wich takes longer to make tags,

and the guild manager will not add up all of my online time on the servers

thankx

freddyfox
03-21-2001, 08:14 AM
AHHHHH! SPELLING ERRORS!
*Holds up big shield to protect against spelling errors*

Bhala
03-21-2001, 03:06 PM
There is no way of doing that. You can ether use FTP or start up the guild useing the Guild CP.

Lycia
03-23-2001, 02:39 AM
Getting FTP on Graal is next to impossible.

freddyfox
03-23-2001, 04:17 AM
I mean, Tyhm doesn't even have it, and he's like what, the server owner?

Lycia
03-23-2001, 04:40 AM
Originally posted by freddyfox
I mean, Tyhm doesn't even have it, and he's like what, the server owner?

What?

Tyhm does not own the classic server. Stefan does.

Bhala
03-23-2001, 04:43 AM
Its now useing the Guild CP