PDA

View Full Version : DammiT Guild CP


Lion'el-Jonson
03-19-2001, 01:01 PM
Dammit this new guild cp is worse than the other one! It tells me I have invalid characters in my account name! Nice job with the testing!

03-19-2001, 01:04 PM
It also doesn't have the Graal 2001 guilds :(

FatherDante
03-19-2001, 01:13 PM
Apparently, it only includes global guilds. A shame, too. I say, delete the 2001 guilds, leave only the staff, and have them restart as global guilds.

galen
03-19-2001, 01:21 PM
Originally posted by Lion'el-Jonson
Dammit this new guild cp is worse than the other one! It tells me I have invalid characters in my account name! Nice job with the testing!

Your account is so darn old, it has an aposterfy(sp?) in it. Account creation name filters have not allowed that character for quite some time. The application processor filters out all but [a-zA-Z_-] also. If manually creation guild guild would work for you I'd do it, but the GuildCP wasn't mant to handle aposterfies. It's spit out Lion\'el-Jonson all the time. Whenever someone gets around to writing version 2 of the Guild Control Panel, you account will be able to use it because we're changing the backend from flatfile to sql.

Lycia
03-19-2001, 01:23 PM
Kinda like with Mr. Bears account.

It has a period.

Lion'el-Jonson
03-19-2001, 01:52 PM
Sigh, thank you Galen

freddyfox
03-19-2001, 01:57 PM
I have decided to be cool like Lycia and respond to every post with a couple of words.

FatherDante
03-19-2001, 02:04 PM
That last one was too long, sorry, it has to be more like this... wait, shoot, maybe next time. ^_^

Fai
03-19-2001, 08:41 PM
Apostrophe

FatherDante
03-20-2001, 07:16 AM
Although I don't understand that message at all, that's the kind of example I was going for, Vermain. :D

Mustang1988
03-20-2001, 09:02 AM
Can you not just put ' " ' =p hehehe

FatherDante
03-20-2001, 09:09 AM
Oh, I get it, he was giving the correct spelling for apostrophe. I didn't even notice Galen asking about it.

Asuka
03-20-2001, 10:22 AM
I can't sign up for a guild it keeps saying i can only support one guild at a time and i havent supported a guild in like a long time.

Psyker
03-20-2001, 10:33 AM
That's odd, it works fine for me.