PDA

View Full Version : Graal in 16 colors?


298
05-17-2001, 10:18 AM
Is there any way to run Graal in 16 colors?:confused:

05-17-2001, 10:18 AM
Originally posted by 298
Is there any way to run Graal in 16 colors?:confused:

16 colors!? Gee, that'd suck!

manton
05-17-2001, 10:18 AM
I doubt it. :(

298
05-17-2001, 10:20 AM
:( argh! somehow a certain file in the Window's registry vanished and my Windows is only running in safe mode.

I would re-install Windows but I dont have the disk anymore...

05-17-2001, 10:21 AM
Originally posted by 298
:( argh! somehow a certain file in the Window's registry vanished and my Windows is only running in safe mode.

I would re-install Windows but I dont have the disk anymore...


*sigh* I know how you feel... it sucks to be you...


But hey, you're always welcome at the forums!

298
05-17-2001, 10:22 AM
thanks, ill just spend the rest of my Graalian existance here in the darkness.....:eek:

EThor
05-17-2001, 10:28 AM
Originally posted by 298
thanks, ill just spend the rest of my Graalian existance here in the darkness.....:eek:

Awww...

298
05-17-2001, 10:32 AM
maybe Stefan could make a different run mode for 16 colors?

05-17-2001, 10:33 AM
Gah! That must suck...

298
05-17-2001, 10:37 AM
whats interesting to me is that most of the color in people's Graal signatures are 16 colors...

Admins
05-17-2001, 10:52 AM
I think directX doesn't work in 16 colors mode,
256 colors look bad enough :D

298
05-17-2001, 10:55 AM
ok, im confused about DirectX, its a imaging program?
theres no settings in DirectX or whatever for 16 colors?

vergil
05-17-2001, 10:56 AM
whatever you do...
don't get ME...

it's...
evvvvvil.........
*x-files music*

298
05-17-2001, 10:59 AM
:confused:

vergil
05-17-2001, 11:08 AM
windows millenium edition

Munkey
05-17-2001, 11:10 AM
i'd be scared to run graal in 16 colors

EThor
05-17-2001, 11:24 AM
Stefan, could you make it so that the lighting effects work with DirectX 8 aswell please?

MoonAngel
05-17-2001, 11:28 AM
DirectX8 is all glitched (thx to our lovable Bill Gates)

Windows ME works fine for me (ok.. i have to admit that i HAVE to restart the cpu every hour or after playing a full screen game)

Windows 98 doesn't support my network card =\

and.. 16 colors *shrugs* my 486 runz in 65535 colors (something like that) just reinstall!

298
05-17-2001, 11:33 AM
reinstall Windows? i think i explained that already

MoonAngel
05-17-2001, 11:36 AM
i know.. but surely you got friends that have a computer and windows?????

FatherDante
05-17-2001, 11:36 AM
You shouldn't be trying to run applications on safe mode. If you can't fix it, delete your win.ini file, do a windows preinstall and run setup.

If you can't reinstall windows with the CD... it's your own fault cause you lost the CD. Buy a new OS.

298
05-17-2001, 11:37 AM
...what would deleting the window.ini file do?

FatherDante
05-17-2001, 11:42 AM
My mistake, I didn't realize you didn't have the CD.

298
05-17-2001, 11:44 AM
....:(

298
05-17-2001, 11:47 AM
oh well, life sucks and hopefully Graal wont whenever i get my computer back....g'night all

Crono Illusion
05-17-2001, 11:47 AM
In almost every windows installation, there are files called CABs. If you have a CD burner, I think you can burn all of the files in the windows/options/cabs folder, and it'll act just like a normal Windows CD. Before you do that, though, try to reinstall your video card's drivers.

habek
05-17-2001, 12:00 PM
16 colors?
OMG! That would really, really, really SUCK!

Crono Illusion
05-17-2001, 12:03 PM
In Win95, I had a problem like this once. To fix it, I had to edit something in Win.ini... I don't remember what, though... :(

IceHawk
05-17-2001, 12:06 PM
Damnit, buy Win ME or 2000.

activeconvict
05-17-2001, 12:13 PM
Who would want to run it in 16 colors?

Birdbird_0
05-17-2001, 01:11 PM
::looks at the fly flying around::

Hawk
05-17-2001, 01:13 PM
Hi!

I highly doubt it.
Also, it would not
look very good
if you did :(

IceHawk
05-17-2001, 01:18 PM
256 works for Graal I think.

Hawk
05-17-2001, 01:37 PM
Hi!

Yes it does.

toad1413
05-17-2001, 03:50 PM
Unfortunately, Graal does not work in Win95 and Win2000.:(

In Win95, Graal runs soooooooooooooooooooooooooooo slow and in Win2000 it just does no work.

Zulithe
05-17-2001, 05:18 PM
Originally posted by toad1413
Unfortunately, Graal does not work in Win95 and Win2000.:(

In Win95, Graal runs soooooooooooooooooooooooooooo slow and in Win2000 it just does no work. Really?

When I first started playing Graal I was using Windows 95, and I have also played Graal on Windows XP which uses the same kernel as Windows 2000 O.o

Thak2
05-17-2001, 07:24 PM
Originally posted by Birdbird_0
::looks at the fly flying around::

Get rid of those big pictures in your signature.