PDA

View Full Version : Karakaze


MrCharles
03-28-2002, 05:30 AM
I think we should definitley make Karakaze cave bigger. It's only 1 level. :)

draygin
03-28-2002, 05:39 AM
I suggested that yesterday to Vermain that I could do that and he said Trueheat is working on it. So I'm going to see if he wants any help on making it when I see him.

One level big is boring and good for taking over :(

vsignasv
03-28-2002, 05:42 AM
I just want it so its not a no pk zone.. thats no fun :(

AlexH
03-28-2002, 05:44 AM
Just make it a kingdom area.
Then you can pk.

draygin
03-28-2002, 05:49 AM
Originally posted by vsignasv
I just want it so its not a no pk zone.. thats no fun :(

I agree you cant RP fight in a no pk zone =\ and it is a kingdom spar area but it still has the no pk script up so you cant.

vsignasv
03-28-2002, 05:54 AM
The right upper half of dustari is not an RP Zone like it should be :(