PDA

View Full Version : Press m for map


Darkspector
01-23-2002, 08:23 AM
When i press m it doesn't make a map or even ask me if i want to. That was how it use to be done is there a new way?

Androk2k1
01-23-2002, 09:12 AM
This will appear in next version

zell12
01-23-2002, 11:39 PM
use the old version to make maps...

Gangster88
01-24-2002, 09:49 AM
old versions are better

Waltz5
01-24-2002, 10:03 AM
Bah, this new version will delay my stuff :(... but I don't feel like downgrading so I'll stick with this :) Hopefully the new version with corrections will be out shortly.