PDA

View Full Version : how do i get a signature to show?


aires_graal
11-23-2001, 12:30 PM
like i do <img src="http://www.geocities.com/aqua_starus/Image8.gif"> or do i need a different kind of host?

_0AfTeRsHoCk0_
11-23-2001, 12:36 PM
[img] insert address here then close off with /img]. The reason I did not put the "[" in the second one is because a red x would show up, but you have to do that

aires_graal
11-23-2001, 12:37 PM
thanks ill try that

aires_graal
11-23-2001, 12:40 PM
my signature sucks

aires_graal
11-23-2001, 12:41 PM
lol oh well

_0AfTeRsHoCk0_
11-23-2001, 12:43 PM
On the last [img] you have to put a slash like after the "[" and before the "i"

aires_graal
11-23-2001, 12:44 PM
lol thought that was a typo or something :p

James
11-23-2001, 12:44 PM
you do [*IMG]SIG SRC[*/IMG] just take out the *

aires_graal
11-23-2001, 12:46 PM
if this dont work i suck

_0AfTeRsHoCk0_
11-23-2001, 12:47 PM
Originally posted by aires_graal
lol thought that was a typo or something :p
See, you got an "x", now you just have to fix your URL. Make sure it's right otherwise you'll get an "x"

aires_graal
11-23-2001, 12:47 PM
guess i need a different host

aires_graal
11-23-2001, 12:49 PM
does geocities work as a host?

CrispinX
11-23-2001, 12:54 PM
Originally posted by aires_graal
does geocities work as a host?

Geocities sucks :(

Give me the pic, I'll host it :)

My AIM is *****aispaz.

aires_graal
11-23-2001, 01:04 PM
:p