PDA

View Full Version : X/Y Coordinates


Psyker
04-15-2001, 04:59 AM
Add a new command, Shift+1 or something so you can check your co-ordinates. Helps out when you get stuck in a quest, and don't want to do it again and you have to tell a person with RC to warp you back to the proper spot. (hmm... I think that was a run-on!)

Pago
04-15-2001, 05:11 AM
Heh, it would also be useful for figuring out where that "egg" should go on the map... hmm, I'll plop it down right infront of where Welly is standing, then he'll win the egg-finding contest, but he wont be able to move anywhere!

...:D...

grim_squeaker_x
04-15-2001, 05:11 AM
Basic NPC with command which would do the same thing:
if (playerchats&&strequals(#c,getloc)) setplayerprop #c,X=#v(playerx) Y=#v(playery);

Psyker
04-15-2001, 05:19 AM
Originally posted by Pago
Heh, it would also be useful for figuring out where that "egg" should go on the map... hmm, I'll plop it down right infront of where Welly is standing, then he'll win the egg-finding contest, but he wont be able to move anywhere!

...:D...
Hehe, that's what I was gonna use it for ;)

Admins
04-16-2001, 03:22 AM
just press F5 ....

Psyker
04-16-2001, 08:48 AM
Stefan, that only d/cs you :(

grim_squeaker_x
04-16-2001, 08:01 PM
Originally posted by Stefan
just press F5 ....
Haha, I think he means online Stefan ;)

Psyker
04-17-2001, 02:37 AM
And plus, we don't have the levels. :)
(it'd be kinda nice if I had 'em, though!)

SSmutz
04-17-2001, 08:07 AM
Originally posted by Psyker
Stefan, that only d/cs you :(

It doesn't d/c you, I've used it a lot. Press f5, click OK, then click canel, and youll still be online. It doesn't actually d/c unless you load a level.