PDA

View Full Version : Tilesets


KrAnKyP2P
10-02-2001, 09:08 AM
Ok I made a tile set for my server and i have no idea how to make it so when i load the level it shows that tile set.. i know u can put it in your folder as pics1.png but what if the server was online.. what would i do?? is there an npcscript that can do this?? thanks

Shard_IceFire
10-02-2001, 09:28 PM
addtiledef.
look it up in newfeatures.txt under i think...2.04 or something.

ZORG1986
10-03-2001, 04:13 AM
shouldnt this be in NPC Scripting, wait no GFX, then again it has stuff to do with levels, arghhhh......LoL