PDA

View Full Version : Hotkey glitch


Andre2006
02-16-2013, 09:01 PM
Whenever I equip a gun through hotkey and hit "F" it equips a random item.
First it was a flashlight. I dropped it and it's now a coin. (It only does this sometimes, and mostly with my shotguns)

Why was the Black Holster spin moved from "F" to "C"? It's a freaking hotkey key. (I'm pretty sure F does nothing now, so I don't see the point)

shrimps
02-16-2013, 09:13 PM
Yeah..... They still have the issue where a lot of melee weapons have G functions and G is grenade which you can't change either. o.o

Edit:Unless that's been remedied.

Andre2006
02-16-2013, 09:16 PM
It's like they're developing for consoles. I have a keyboard for christ sakes, I have more than enough keys. So let me use them.

-HateD-
05-03-2013, 01:51 AM
I have a similar problem, but it only happens when I spar then leave the spar arena. My guns won't equip via hotkey or even through inventory and I can't melee until I either go back into the spar and back out or into war on idiotism.

MysticalDragon
05-03-2013, 04:03 AM
this is from bad usage of enableweapons, and its hard to track. Keep the reports going to will find the root of the cause.