PDA

View Full Version : Connection problem fixed


Admins
09-08-2001, 04:08 AM
There was a bug with connecting to the server:
when the account didn't exist the server didn't disconnect
the player and displayed a message,
so the player was stuck in the loading window at
one heart not knowing whats wrong

I have fixed it, classic and npulse have already been
restarted and show the correct error message,
the other servers will be restarted in the next
few days (then the new rights system will finally
be the only system, pw staff accounts not converted
yet by the pw owner will have 0 rights)

LilNiglet
09-08-2001, 04:20 AM
Originally posted by Stefan
There was a bug with connecting to the server:
when the account didn't exist the server didn't disconnect
the player and displayed a message,
so the player was stuck in the loading window at
one heart not knowing whats wrong

I have fixed it, classic and npulse have already been
restarted and show the correct error message,
the other servers will be restarted in the next
few days (then the new rights system will finally
be the only system, pw staff accounts not converted
yet by the pw owner will have 0 rights)
Cool! Thanks Stefan, that problem was annoying me when I first started Graal... glad to see it was fixed!

Admins
09-08-2001, 06:11 AM
Hmmm this problem only happened since
we changed the servers some weeks ago,
before that it really sometimes took a long
time to load the account

KrayZieKracka
09-08-2001, 04:17 PM
Originally posted by Stefan
Hmmm this problem only happened since
we changed the servers some weeks ago,
before that it really sometimes took a long
time to load the account
Tupper:
Oh, so it would eventually load? Hmm, i guess i was too impatient

LiquidIce00
09-08-2001, 09:51 PM
some guy said that to me on unholy nation .. his friend account was having problem.
and feel free to restart our server at any time ^_^
thx