Graal Forums  

Go Back   Graal Forums > Graal V6 forums > Questions about V6
ProjectsBlogs FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #16  
Old 07-08-2015, 05:49 AM
Crono Crono is offline
:pluffy:
Join Date: Feb 2002
Location: Sweden
Posts: 20,002
Crono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond reputeCrono has a reputation beyond repute
Send a message via AIM to Crono
Quote:
Originally Posted by Cubical View Post
and if that doesnt work try installing on another computer
What if that doesn't work?
__________________
Reply With Quote
  #17  
Old 07-08-2015, 06:28 AM
Cubical Cubical is offline
Banned
Join Date: Feb 2007
Posts: 1,348
Cubical has a brilliant futureCubical has a brilliant futureCubical has a brilliant futureCubical has a brilliant futureCubical has a brilliant futureCubical has a brilliant futureCubical has a brilliant future
Quote:
Originally Posted by Crono View Post
What if that doesn't work?
he could try playing a different game or furiously clap his hands until injury
Reply With Quote
  #18  
Old 07-09-2015, 09:05 PM
MysticalDragon MysticalDragon is offline
Global Administration
MysticalDragon's Avatar
Join Date: Oct 2002
Location: Lynn Ma
Posts: 849
MysticalDragon is just really niceMysticalDragon is just really nice
Send a message via AIM to MysticalDragon Send a message via MSN to MysticalDragon
Like Jerret said MCAfee is just bad for any computer, It's heavy weight and a CPU/Ram hog samething with Norton. I would advise you to use things such as Webroot and Kaspersky. There both Cloud based and run completely in the background with out your computer feeling the impact.
__________________
~Delteria Support
~Playerworld Support
~PWA Chief
http://support.toonslab.com
carlito@graalonline.com



Reply With Quote
  #19  
Old 07-09-2015, 09:22 PM
scriptless scriptless is offline
Banned
Join Date: Dec 2008
Location: N-Pulse
Posts: 1,412
scriptless is a splendid one to beholdscriptless is a splendid one to beholdscriptless is a splendid one to beholdscriptless is a splendid one to behold
Quote:
Originally Posted by MysticalDragon View Post
Like Jerret said MCAfee is just bad for any computer, It's heavy weight and a CPU/Ram hog samething with Norton. I would advise you to use things such as Webroot and Kaspersky. There both Cloud based and run completely in the background with out your computer feeling the impact.
I doubt he's going to try uninstalling it because he keeps saying it was running fine with these programs before and now he's having problems. I am wondering if maybe his scanner just wasn't scanning before and now its scanning during times he's using it. Which would like kill his performance. Yes I remember norton was okay then 1 version it just went to crap.
Reply With Quote
  #20  
Old 07-09-2015, 09:34 PM
Cubical Cubical is offline
Banned
Join Date: Feb 2007
Posts: 1,348
Cubical has a brilliant futureCubical has a brilliant futureCubical has a brilliant futureCubical has a brilliant futureCubical has a brilliant futureCubical has a brilliant futureCubical has a brilliant future
prob couldnt even uninstall it if he wanted to
Reply With Quote
  #21  
Old 07-09-2015, 09:48 PM
MysticalDragon MysticalDragon is offline
Global Administration
MysticalDragon's Avatar
Join Date: Oct 2002
Location: Lynn Ma
Posts: 849
MysticalDragon is just really niceMysticalDragon is just really nice
Send a message via AIM to MysticalDragon Send a message via MSN to MysticalDragon
Quote:
Originally Posted by scriptless View Post
I doubt he's going to try uninstalling it because he keeps saying it was running fine with these programs before and now he's having problems. I am wondering if maybe his scanner just wasn't scanning before and now its scanning during times he's using it. Which would like kill his performance. Yes I remember norton was okay then 1 version it just went to crap.
He can at the very least pause McAfee indefinitely to see if that's the cause of the issue. If he is posting for help, that means he doesn't know what the issue is? So he can't say its NOT McAfee without at least trying it.
__________________
~Delteria Support
~Playerworld Support
~PWA Chief
http://support.toonslab.com
carlito@graalonline.com



Reply With Quote
  #22  
Old 07-09-2015, 11:35 PM
scriptless scriptless is offline
Banned
Join Date: Dec 2008
Location: N-Pulse
Posts: 1,412
scriptless is a splendid one to beholdscriptless is a splendid one to beholdscriptless is a splendid one to beholdscriptless is a splendid one to behold
Quote:
Originally Posted by MysticalDragon View Post
He can at the very least pause McAfee indefinitely to see if that's the cause of the issue. If he is posting for help, that means he doesn't know what the issue is? So he can't say its NOT McAfee without at least trying it.
Yeah, I agree. But we have already suggested it and his response was it worked before why is it now not. not really the okay I don't think that will work, but I will try it response I would expect
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 01:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright (C) 1998-2008 Linux cyberjoueurs All Rights Reserved.